Pages

klik klik

I love KIM.... :)

I love KIM.... :)

Cici & Ery

Thursday, October 22, 2009

Happy!!!

Pernah tak kita dengar satu berita gembira dr seseorang pehtu kita tumpang happy sbb benda yg happy jd kat org itu smpai kita rasa mcm jealous sbb kita pun nak benda yang sama tapi dlm masa yg sama kita sgt happy sbb benda tu jadi kat org tu dan happy tu melarat smpai kita senyum sepanjang hari padahal benda yg happy tu takde kena mengena dgn kita pun?

hahaha...

Seorang lagi my dear friend pregnen....

Yippy Yippy Yeay!!!

Ci agak teruja mendengar berita kehamilan...cici mmg mcm tu dr dulu lagi...sbb bg ci takde bnda lain yg lebih ajaib dr pregnancy.......

Jadi, setiap kali org pregnen, ci rasa mcm nak angkat julang tinggi2...dan mereka-mereka yg isitimewa ni kalo dr jauh ci nmpak mcm ada halo kat ataih kepala (mcm angelic la) atau ada cahaya cerah mcm matahari teletubbies tu kat sekeliling mereka.....

I wont curi spotlight dr org pregnen...i wont...i couldnt.....

Sebab pregnancy tu satu stage...satu stage yg sangat menarik...yg kalo kita perhati dr satu minggu ke satu minggu msti rasa mcm nk tulih aje setiap kronologi perkembangan perut....

hahaha...

okey, i better stop now.....(mcm ci lak yg pregnen yeh...)

hahaha....

Wednesday, October 21, 2009

Susu di kala Stress...

Ci mmg agak stress sehari dua ni.....(semua dh tau okeyyy)

Tapi Alhamdulillah, Allah beri rezeki lebih utk Ayit hari ni....susu ci selalunya hanya 4-5oz sekali pam utk kedua-dua breast.....ya, breast yg kanan selalu produce sikit (sbb tu kalo ayit isap, ci akan sua yg kanan dulu)........

Ya, Tuhan tutup satu pintu, Dia buka banyak tingkap lain.....



Hasil pg ni.....masih mengikut jadual biasa.....

Setelah dicampur dua......


My first and hardest Lonely night...

Sila bc entry ni dgn background lagu broken hearted girl by beyonce...



Selalunya malam yang pertama yang paling sukar.....


Ci balik kerja dgn ima semalam...dgn bergalaskan beg dan mendukung ayit dan galas beg pam......balik dgn hati yang kosong.....belum sgt terasa ketiadaan suami ci kat rumah sbb ci tgh terpikir pesan abg: ada baju dlm mesin basuh sila sidai, paip toilet agak loose kalo tak tutup ketat dan lauk bwh tudung saji belum berbasuh.....ci tgh digest semua tu dulu....nak agak mana nak wat dulu.....

Masuk dlm rumah, ci mandikan ayit smbil masak bubur smbil membebel dekat ima dan ayit smbil tgk B4U smbil tgk ima mengemas baju smbil potong ayam utk ima masak......

Ci tanya ayit 'Abah mana?' dia jenguk ke pintu.......pehtu dia smbung main dgn toys dia....pehtu dia jenguk kat pintu balik.....

Ci jadi sebak.....bertakung......

Malam ci jd lambat berjalan.....ci rasa dh kol 10 tp jam masih kol 8......ci main dgn ayit, tak tgl dia main sorang2...takut dia pelik lak mana abah dia.......ci main smpai dia tidur....

Ci masuk bilik kol suami ci....

For the longest time, kami cakap tepon lama dr biasa........walaupun rindu ini bagus, tapi ada sebu dalam hati ci......perut ci naik rasa senak......ci berpeluh kecil.....mlm tu 2kali ci pitam tp sempat pegang dinding.....

Ci dh kata.....ci tak kuat mana pun.......

Ci dah lalui malam pertama ci tanpa suami di sebelah........ci pun tatau apa jadi kalau ayit dan ima takde dgn ci.....





Ayit tgh main....dia tepuk-tepuk kepala....

Eh...ada halo lak......kalo bnda bulat tu jauh dr kepala dia gelak berdekeh2...


Ni patung ima.....ayit main tolak2...pelik tgk apakebenda besar sama dgn dia nih.....


Main dgn rantai ima....


Dah ke bawah meja dah....
# Oh ima itu student uia, yg duduk dgn ci spanjang ketiadaan abg ery.....atau sebelum ci pindah seremban.....ima tu awek bestfren abg ery, abg Roy.......Thanx dear, sbb temankan kakci...dan sbb wat muka nyampah kalo kakci dh muka nak sob3....hehehe...truih tak jadi sedih.........





Tuesday, October 20, 2009

Things Happen for A Reason...

Tuhanku, berilah kekuatan pd hamba-Mu yg hina ini...


Hubby cici dh bertolak ke Seremban pagi tadi, bawak bag baju...

Dia akan mula kerja di Seremban pg ni...

Ci cuba act like isteri yg cool, yg tak manja dan tak kisah suami nya di perantauan dan hanya akan balik di hujung minggu...Tapi hakikatnya, ci mmg isteri yg lembik, yg manja suka berkepit dgn suami 24jam kalau boleh keja pun nak kongsi meja boleh main scrabble sesama smpai lunch hour...Ci mmg mcm tu...sbb bg ci kalau kita ada cinta, cinta tu seharusnya sentiasa ada dgn kita...

Ci tak pernah percaya yg jauh di mata itu akan dekat di hati...

Ci fikir kesusahan yg bakal ci hadapi bila ada anak kecik kat rumah...apa2 hal dgn cici, apa2 hal dgn ayit, ci fikir siapa ci nak bergantung harap...siapa org pertama ci nak kol nak mintak tolong antarkan ayit ke kinik kalo dia semput lagi...

Ci takleh kol hubby ci...dia bukan dlm list org dekat lagi....dia dh jd org jauh yg kalo kol pun utk maklumkan shj...

Jauh di sudut hati ci, ci sgt kecil hati dgn suami ci...

Kerja jauh bukan alasan kerana kerja dekat tidak ada...ci salahkan dia sbb tak bersusah payah mencari...sama mcm ci salahkan abg ipar ci yg tglkan akak cici yg masih dlm pantang utk keja di canada- alasannya kerja kat malaysia tidak ada...

Sekarang, perlu ke ci jd org yg termanggu tunggu hari berlalu, berkira hari smpai hujung minggu bru senyum ikhlas balik...pehtu muka jd cuka bila hari isnin datang...perlu ke?

Ci syukur ci ada ayit...dia penyelamat ci sedari dia dalam perut lagi...dia selamatkan ci dr sakit hati org...dia selamatkan ci dr benci khianat org...dia selamatkan ci dr pergaduhan 2 family...dia selamatkan ci waktu angin ci dan suami tak baik...dia selamatkan ci skrg bila abah dia jauh dan tinggal dia yg boleh hiburkan hati ci...

Susah senang ci dgn dia sekarang.....dgn ibu dia......

Things happen for a reason...Tuhan letak jalan hidup ci ni bersebab....ci tgh fikirkan hikmahnya sekarang...utk pujuk hati ci sendiri di malam-malam yg sunyi.......





# my other half dh jauh....ci tunggu jumaat ni utk jumpa balik.....Ayit, teman ibu ye....

Sunday, October 18, 2009

Ayit at Birthday Bash Nekyang...

Weken lepas ci balik melaka, nenek wat birthday party....hehehe...Nekyang ayit la tu....Birthday nenek yg ke 71 ni di sambut sekali dgn birthday hubby cici, birthday mak itam, birthday kazen hubby, aiman n adik ipar cici erul.....

Ayit memula meragam jugak smpai kena bawak g kinik, nebulizer kali kedua.....hai la anak....

Untuk nenek, selamat hari jadi...semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki ya.....nanti ada rezeki lebih cici bg hadiah teddy bear besarrr na......thanks sbb terima cici sebagai family even sebelum ci kahwin dgn abg ery....nenek ni sporting tau...muka je brutal tp hati baik suci sgt......hehehe.....

Okey...merujuk pd tajuk, here's ayit.....





Ni tgh uk-uk smbil duduk dalam besen....kat depan tu nenek dia tgh masak rendang ayam...habis bau rendang- duk sedut bau ayit pot-pot ajee......haih.......Abah ayit duk standby kat belakang...ingat nak tolong basuh poopoo anak, sengih-sengih aje- ibu dia gak basuh kan.......cess.....

Ayit diriba mak chu nya........muka maintain ketat......tgn dia duk lambai-lambai suruh ci dtg dekat dia....risau bebenor ibu dia lari....."mek...mek'


Dia dh pandai minum dr cawan.....kaki dia tak pernah tak bersilang...he got it from his mama (cici time mengandung dia smpai skrg duduk mmg bersilang kaki)


'Mekkkkk' ibu dlm bahasa ayit....




Birthday girl.....kalau tanya nenek birthday ke berapa kompom dia jawab 'si manis 17' hehehe....sila terbalikkan nombor itu ye semua........




The trouble with myself......

Ada beberapa perkara yang membuatkan masalah untuk diri cici sejak dua menjak ni...

  1. Stop komplen pasal berat badan cici
  2. Stop suruh cici bg Ayit susu formula
  3. Stop suruh Ayit lalui kaedah rawatan alternatif yg tak islamic
  4. Stop salahkan susuibu kalau ayit demam atau tak sihat
  5. Stop komplen psl berat badan cici (eh dah cakap yeh)
  6. Stop suruh ci berkorban kalau ci tak nak

Okey...okey...ci tahu ini isnin dan hari isnin kita selalu kena nafikan monday blues dan terus berpura happy sepanjang hari yippy yippy...tapi ini bukan ada kena mengena dgn hari cici, ini ada kena mengena dgn org di sekeliling cici....

Sory...ampun...i wont point fingers but ini sekadar nak berkongsi pengalaman dan rasa yg ci takleh kongsi secara terbuka dgn org lain melainkan pembaca cici yg leh judge tanpa prejudis......

For the first masalah......my weight issue...cici ada problem metabolisma yg tinggi (masalahkah???)...dgn bf ayit, ci dh membakar byk kalori lemak cici yg berlebihan lepas ci bersalin...hasilnya, bdn ci agak kurus dr asal.....berat ci dr 57kg, skrg dh 53kg......i'm trying hard utk isi kan balik badan but setiap kali ci makan, ci pam susu balik dan badan ci akan stay mcm ni smpai la ci tatau sampai bila....but still, ci rasa bdn ci okeyyyy......

But there are people- yg agak anxious tgk bdn ci skrg......pantang jumpa, asyik nak mengutuk.....bukan mengata sindir-sindir berlapik-lapik- seriusly mengutuk...'cici papan, cici kurus sgt, cici bla bla bla'.....thanks to them, ci balik rumah, staring kat cermin for ages, makan malam like hell sbb nk gemukkan badan, hate my own body, rasa insecure giler, rasa hodoh, rasa sgt sgt tak cantik..... bla bla bla smpai ci rasa nk baling penimbang......

hmm....lama tak rasa mcm ni......skrg agak lega sbb ci dh leh lapik telinga ci dgn penebat hebat selama yg ci mampu.....

Untuk yg kedua dan keempat......fyi, cici aktivis susuibu...so, sebarang kenyataan untuk menduga cici supaya menghentikan susuan ci kat ayit selama ci mampu adalah sia-sia sahaja.....ci selama 9 bulan ini mengusung beg pam cici, mengepam tanpa kira siapa yg nmpak atau mengata, takan ci nk berhenti semata-mata ada org suruh.....cici ibu ayit...i am responsible utk apa yg masuk dalam perut anak cici......noktah.......

Untuk no. 3, i had a nightmare last weken......ci takan sekali-kali lalui balik pengalaman itu.......any cubaan utk memberi air penawar, tangkal dr sebarang org yang cuba nak merawat anak cici (terutama org itu bukan ustaz dan buat rawatan smpai tinggalkan waktu sembahyang) bg cici adalah tidak betul...dan ci takan sekali-kali turut terlibat dan mengheret anak ci sekali....cukup lah semalam ayit dh diberi air penawar yg ntah apa-apa.....itupun ci dh rasa bersalah yg amat....

Untuk no. 6, cici belum ready utk pindah....so, dont ask me to okeyyyy.....

# hehehe...sory la emo ckit la isnin ni......masih blur sbb tak cukup tido........

Saturday, October 17, 2009

MOBS and Fashionista Mom Giveaway Contest

Cici mulakan dgn Bismillah.....





Ci stunned bila tengok beg merah corak bulat-bulat ni...Oh dan disebabkan ci byk baju kaler yg serupa ini; it will goes well with everything in my closet.....hehehe....



Cici come accross giveaway ini di MOBS ; Malaysian Online Baby Shops -centre di mana semua blogshop-blogshop yang menjual barangan baby dr baju ke toys ke clip rambut di senaraikan di bawah satu blog.....so takde la kita tercari-cari the best blogshop dgn blogwalking smpai ke Subuh hari, kan.......dan ya, MOBS ni juga mcm stage utk blogshop owner mcm cici sendiri untuk peragakan barangan kita, atau untuk shout offer dan diskaun untuk blogger lain....so, kpd pengusaha blogshop yg sentiasa penuhkan shoutbox blog lain utk promote kan blogshop anda, MOBS is where u should be......



dan mengenai FashionistaMom; cici akui this is my first visit sejak tahu tentang giveaway ni....first impression: *oh* i wish i can have website like that...teeheehee...website yang punyai banyak barangan bayi dan ibu-ibu....



Okey-okey, tenang semua yeh....kalau semua ibu-ibu mcm cici, teringin kan beg yg mengiurkan nih, yang sangat HoT untuk *oh* meletak diapers, sila ikuti langkah-langkah giveaway okey....



Firstly, mari menjamu mata dahulu.......












Hadiahnya: One (1) OiOi Messenger Diaper Bag in Pink Coral worth RM250


All you have to do is...




2. Blog about this contest with the title "MOBS & Fashionista Mom Giveaway Contest" (only this title will be accepted)


3. Make sure mention about MOBS (http://malaysianonlinebabyshops.blogspot.com/) & Fashionista Mom (http://www.fashionistamom.com/) and link it back (no linkback will be disqualified).


4. Put our contest banner on your sidebar with a link back to this contest page.http://malaysianonlinebabyshops.blogspot.com/2009/10/mobs-fashionista-mom-giveaway-contest.html5.


Leave a comment here with your link page.That's it !! Simple enough?Send in those entries NOW !!Contest runs from NOW till 16th October 2009.Winner will be chosen at RANDOM using random.org



See? Tak susah sgt kan.....tak payah jawap teka-teki teka tekuk or kena godak godek komputer smpai hang just to find one specific picture semata-mata nak masuk giveaway...hehehe....


Good luck semua yeh!

Tuesday, October 13, 2009

Golek Ayit Golek....

Anak bujang ci ni baru je sihat...walaupun batuk ala ala manja, dia dh mula wat aksi lasak dia kat rumah which is melegakan cici...dah takde dah muka ngantuk lemah longlai smpai time suap bubur pun boleh tertido sbb weng sgt effect ubat; sampai ibu nangih risau...huhuhu....

Asal kesnya dia duk landing ataih tilam pink bunga bunga yang Tok dia belikan utk golek golek...tah cemana, dia nmpak rice cooker yg dh lama dh tak berfungsi sbb kami makan kat luar mcm menarik je so dia pun nak gi amik...



Pose memula...lepas dia bergolek dr tilam keluar kawasan yg dia sepatutnya berada....muka ala ala garang 'jgn marah ayit arrr ibu...ayit nk explore okeyyyy'

Golekan pertama menuju ke destinasi

Abah kata 'Haipppp ayit...nk g mana'
Dia gelak 'Hehehehe'


Okey muka kembali serius sbb lum dapat rice cooker...back to action babe...



Yeahhh...cubaan pertama....




Jauh sgt la plak....amik wayar dulu la......(wayar ini tak on ye...harap maklum...jgn tetiba g tepon polis lak kata ci bahayakan anak ci...hehehe)



Dah dapatttt.......



Perhatikan kaki dia...dah masuk bawah meja dah sebenarnya......




Dia dh nmpak alas meja lak......haaa, ini bahaya ye puan-puan....tapi kejadian ini di atas perhatian rapi cici la.....hehehe....
Bila org duk tanya anak ci dh boleh wat apa...cici mcm 'hmmmmm..apa yeh?'
Jawapan skrg 'dia dah boleh golek-golek smpai masuk bawah meja'...hehehehe....achievement kan?








Monday, October 12, 2009

Ayit dan segala Sakit kami...

Bulan ni ci declare bulan sakit......semua org sakit....jiran ci sakit, rumah atas rumah bawah semua sakit....mak ci sakit, hubby ci sakit, cici sendiri sakit, dan yang paling merisaukan; Ayit pun sakit jugak.....

*cici sakit hati...kih3*

Ayit memula demam...melarat sampai dua hari...pehtu ci rehatkan dia dr ke sekolah, mak ayah ci jaga kat rumah ci....pehtu tetiba batuk lak...punyala teruk smpai dia kena nebulizer.....

hmm....ci kenal nebulizer tu sejak ci jaga anak buah ci....anak buah ci meraung raung smpai sakit tgn ci dia genggam...tapi bila ayit kena, dia merengek je.....tapi merengek pun, dah menggaru hati ci...'bila nak habis...bila nak habis.....' ci asyik tanya adik nurse tu....

Alhamdulillah, dia dah recover ckit hari ni dan semalam.....bole la bergelak ketawa bila ci wat muka badut.....hehehe...

Ibu dia pulak sakit macam-macam...kejap nak muntah, kejap sakit badan, kejap jd lemah...ni simptom-simptom tak bagi suami gi pindah seremban kah?

Ci tahu by now ci dh kena wat surat nak pindah, tapi tu la....ntah la.....maybe sbb ci dh kenal uia ni esp admin building ni like the back of my hand...ci tau sapa jaga apa...ci syg every inch of this building...hari-hari ci looking forward nak datang kerja (walaupun lambat sampai).....hehehe...

Ci tau ci takleh pasif...tp ci mmg dh selesa di meja sndiri smpai pam susu pun kat cubicles sndiri sbb semuaorg dah faham dan tak bertenggek kat partition cici kalau nmpak beg pam ci ataih meja dan faham yg ci tgh pam so back off jgn kacau...

Hmmm....mental kena reset balik la.......kes berkorban punya pasal la nih...i hope it worth every effort...i really really really hope.....abg, sila komen....hehehe....

Tuesday, October 6, 2009

Oh Nightmare.......

Banyak sgt benda nak hadam sehari dua ni......hati jadi memeri...pehtu bergumpal dengan perasaan sendiri....lelama jd risau....pehtu susah hati.....akibatnya: nightmare datang......




Suami ci kena kerja di Seremban....



Praktikalnya, ci ditinggalkan di sini...dgn ayit....sehinggalah ci dapat pindah ke sana....

Apadia???Pindah ke sanaaa.....???!!!

Huih, nak taip ni pun dah terasa berat kat hati ni...hehehe.....Bukan sbb mak mertua ci dekat di mata dan di hati (lg bagus kalo dekat ye tak....) Tapi sebab ci dh 5 tahun bergelumang di uia ni...sayang rasanya nak tinggalkan tempat ci bersusah dan bersenang lenang nih.....

Ye la, bak kata ayah cici, tempat isteri mesti di samping suami kan....

Tapi tu la....

Tangan ci berat nak taip surat pindah......otak ci pun masih malas nak fikir ayat nak tulis.....badan ci jgn cakap la, mmg asyik asyik tak brapa nak sihat aje.....

Kelebihan kalau ci pindah....

  • Ayit dekat dgn atuk dan nenek dia...
  • Rumah kat seremban lawa2 dan agak murah compare kat cni...
  • Ci buleh sambung belajar balik (sila rujuk point pertama...hehehe)
  • Abg ci leh bukak kampeni dengan abah dia....

Kekurangan

  • Ci jauuuuh dr kenkawan skrg
  • Ci jauuuhhh dr jusco setiawangsa
  • Ci jauuhhhh dr mamak corner
  • Ci jauuuhhhh dr uia gombak
  • Ci jauuuhhh + sejam dr kedah

Ci tahu kelebihan dia lagi memberangsangkan...but hey, comfort zone yg dh 5 tahun ni susah la nak pecahkan.....rasa tak secure pun ada......tapi tu la.....demi suami terchenta kan.....

Oh tidak tidakkk......

Sunday, October 4, 2009

Eh...menang jugak?!!!




Hahaha.....


Ci mulakan entry ni dengan gelak dalam hati sambil mengigil2 badan tanpa keluar bunyi.....muahaha....


Lepas ci kua lunch tadi, ci pun sesaja la blogwalking (walaupun keja index bertimbun)...antara blog yg ci suka baca ialah blog ibueiyman...sekali kua tajuk pemenang peraduan susuibu tu....ci rasa mcm ci pun masuk zaman dulu-dulu....hehehe...ye la, ci kan masuk, kan banner terpampang kat sebelah entry tu...haih...


Ci pun klik la dekat keputusan pertandingan......dua tiga kali ci baca....Rupanya ada nama cici: tempat ke-6.....


hahaha...


Sungguh tak kusangka......


Kpd ibueiyman....akak mmg layak menang...sbb akak dh jd idola ramai bf-bf mommies utk teruskan perjuangan (termasuk lah cici)......


Kpd smua peserta: tahniah sbb semua dpt hadiah!!! eyeay!!!


Kpd pengomen cici: thanks a lot!!!


Kpd kaklina: thanks sbb suruh ci masuk walaupun ci rasa mcm tak layak.......


Kpd jari dan otak cici: thanks sbb menaip...thanks sbb tak pikir ayat trus hentam menaip aja....terus dr hati bukan begitu

Kpd Ayit: thanks sbb jd sumber inspirasi ibu....hehehe....
Kpd suami terchenta: thanks juga....


Menge'thanks' lebih dr akak yg menang nombor 1...hahaha...oh well...ci tak biasa menang hadiah2 ni.....so, overreact ckit.....heyyy, hamper rm70 nih...sapa nk bg freeee kan? kan?kan?
Oh tak nmpak yeh nama cici dlm gambar tuh? leh tgk keputusan di sini yeh...
Dan again: entry cici yang berjaya mendapat tempat ke-6.....
Alhamdulillah....

Rumah Terbuka UIA dan Emma...

# Saja nk brag yg cici tgh pam smbil tulis....hehehe.....


Dua tiga empat lima hari lepas, cici makan free....ditaja oleh semua org yang sayangggg dekat cici...hehehe...oh well....

Khamis lepas Management Centre ajak makan open house drg....makan punya best sbb ada teh tarik.....dan satay....dua kombinasi yang leh wat cici tak pijak bumi......hehehe....ci makan sepinggan nasi dgn sepinggan satay- alll by myself.......

Hari Jumaat lak ada UIA punya raya gathering....memula smpai tu cici dah usha dah mana satay dgn teh tarik....macam tau-tau ja, drg dh letak teh tarik dgn satay sebelah-sebelah aje tau...apa lagi, amik pot la tepi meja tu...sementara sultan pahang nak sampai bagai, kaki sebelah dh tgu nak rembat makanan....hehehe....ci pegi dgn kak basha n kaklina....tiga-tiga org ada kamera...1kamera amik 10 kali shot utk dptkan shot terbaik...bayangkan lah bpa gmbar kami amik sepetang tu....hehehe...kalah sultan okeyyy...

Sabtu cici ngan mak ci masak kat rumah.....masak pulut tetai dengan rendang ayam...ci makan smpai ayit muntah-muntah sbb angin....ampun kan ibu ye.....bf mommies, sila harap maklum...

Ahad lak kami p raya gathering kat dewan rumah cici...management buat.....teh tarik wajib sbb ci suka dan drg aware yg ci vvip kat apartment tu....(perasan) dan oh ABC cik mat yg yummy sebab banyak susu....hari-hari ci makan 2mangkuk......seriusly......

Dan lepas tu ci g rumah emma; my besh friend.....dia wat open house ke-4 kalinya....spagetty and bihun goreng yg hubby ci kata sedap......ayit lak wat lawak g muntah kat carpet gebu auntie emma...pehtu pinjam baju idraki sbb ibu tak bwk baju spare.....hehehe....

Oh dan cici yang makan banyak tapi berat tak naik-naik....heyyy, gemuk pun komplen, kurus pun komplen yeh.......


# maaf kan kamera kelabu kelala sbb tak sempat nak edit bagai sebelum post.....


posing sebelum ke gathering uia....

sekali terjumpa kawan lama, Umi....glam kan...hehehe...

dan sahabat baik, Siti sifirrr....



juga tak lupa 3 mak dara, kaklina n kak basha...


dan cici yg dah bantai 2pinggan satay dan 2cwn teh tarik.....





Ayit di mamak corner




Cici dan mak....tak sama yeh kami? hehehe...ci notice gak tu.....







Ayit dgn spek hitam dan baju kimono Uncle Katt...






Spesis sama.....abah ayit dan daddy idraki.....








Cici dan Emma.....
Thanks all sbb menjemput cici.....to Aida, sory kakci tak dpt g rumah aida....to my adik ipar Ain, sory kaklong tak balik seremban......nanti kita jumpa lagi yeh......