Pages

klik klik

I love KIM.... :)

I love KIM.... :)

Cici & Ery

Tuesday, April 28, 2009

Rindu...

'Nama kakina tadak pun...'

hehehe...kakak sulung ci nun kat Canada tanya bilamana nama dia tak disenaraikan dlm penghargaan ci kpd yg sokong ci dlm BF (breastfeed). Padahal, dia lah orgnya yg hantar link pertama utk forum susuibu kat cici...Vitamin utk ibu menyusu pun dia pos straight dr canada...Ampun kakina, tatau mcm mana nama leh termiss...kakak ci tu, menyusu anaknya smpai skrg dah setahun...

kagum kagum kagum...

Ci pun tgh terhegeh-hegeh nak kumpul stok ebm utk Ayit, kais pg minum esok hari...hehehe...

Kepada kak has: tutup telinga kalau ada yg kata macam-macam...ye la, ini bukan keja yg senang...kalau senang goyang, kejap je tukar jalan...jalan mudah byk cabang, lurus lak tu...biar la, anak kita, bukan kita kacau anak orang...kan kan kan???

Ci rindu kakak ci sebenarnya...dah lama dia gi sana tak balik-balik...lama tak gaduh dgn dia...Rindu jugak nk balik kedah, dh lama ci tak balik...

Sejak jd ibu, dunia ci sah-sah dh lain...ci bergaul dgn org yg dr kelas yg lain...ci dh tak hu ha hu ha...kalau pun ya, tak banyak dan tak jelas sgt...nasib baik ci tak rindu nak balik ke zaman mcm tu...dan tak pernah rasa kerugian kawin dan melahirkan dlm umur ci sebegini...

Dan yg paling ci rindu, nak menulis mcm dulu...sori kpd follower ci yg dah kua tu...meh ler cni balik...huhuhu...

No comments: