Pages

klik klik

I love KIM.... :)

I love KIM.... :)

Cici & Ery

Sunday, February 21, 2010

Bau Baby....

Ci ada satu perangai, kalo ci jmpa baby, terutama yg bru lahir atau yg kurang dr setahun, ci suka bau dahi drg...org kata bau syurga...ci tatau, tapi ci mmg sukaaaa sgt....hubby ci kata kalo ci pregnant, ci ada satu bau kat dahi...bau mcm baby...hubby ci suka bau....dulu waktu ci pregnantkan ayit, hubby ci akan bau lama2...tak kira masa.....


Semalam ci tnya dia "Abg, bau tu dh kua lum?" hubby ci pun bau dahi ci....dia senyum...


"Ada...." hehehe.....hubby ci mmg comel.....


Ci agak penat weken lepas.....dgn jerawat yg 7 bijik kua takde warning kat muka....dgn muka pucat cm mayat...dgn penat yg extra melampau...dgn perut yg slalu cramp esp kalo dukung abg long ayit tu.....ci even tak gi pun perjumpaan kelab susuibu seremban disebabkan kondisi badan yg tersangat penat....bayangkan ci masak bubur ayit pun leh jd pitam...haiyooo...sib baik muntah2 lum dtg lagi...ke tak dtg langsung? hehehehe.....Amin....



Update minggu ke 7...(wei jauh lg kan kalo tolak 40mgu smuanya)...morning sickness none...jerawat yesss byk sgt...pitam yess selalu.....baby bump....hmmm...yess kalo ci makan byk n kalo ci mcm buncitkan perut dgn angin....hehehehe...Oh ci jumpa file ci waktu pregnantkan ayit dulu...jmpa batang test ayit dan jmpa journal sepanjang 1st trimester ci dulu...dulu tau2 je pregnant trus muntah bagai...skrg relax je...dulu muka sgt licin...skrg tak larat nk tgk cermin dah...hahahaha.....



Ci doa baby ci sehat....sgt2 terpaksa melasakkan diri nowadays...mmg takleh pamper diri langsung...hehehe.... sory ye baby.....

4 comments:

Normaliza said...

Salam..Ayit bakal dapat adik ye? Tahniah ye Cici :)

Yang ke dua ni takde morning sickness? Best la kalo camtu. Akak harap kalau peknen lagi jgn la ada fasa muntah2 macam dulu..tak larat..hehe

Cerita Cici said...

hehehehe....Timaceh akak.....a'ah, setakat ni belum lagi...tatau la nnti cmne....

Mummy_Sofea said...

ci tul tu...dilla pun suka bau bby..ari2 cium dahi sofea..oo cmtu agknya bau syurga ek..

seronok nk tunggu prkmbngn ci

Cerita Cici said...

hehehehe...tu la dilla...kkdg ci rs cm tak pegnen pun ada...sbb xmuntah2 pun lagi...bukan mintak, cuma dulu time Ayit lain sgt...huhuhu....