Pages

klik klik

I love KIM.... :)

I love KIM.... :)

Cici & Ery

Tuesday, March 16, 2010

10 sebab kenapa Ci selalu lupa Ci berbadan dua...

  1. Perut ci hanya akan besar lepas ci makan...masa lain maintain (cici, kan ke bru 10 mgu??!!)
  2. Ci naik bus turun bus, kejar lrt, lari cna lari cni mcm org tak pregnen...
  3. Ci angkat ayit yg berkilos-kilos tnpa rasa apa2...(dulu time pegnenkan ayit, nak angkat baldi berisi air pun suh hubby, punya la risau)
  4. Ci belum ada morning sickness kali ni...(ni palinggg ajaibbbb....kih3....)
  5. Ci wat keja mcm biasa...(dulu adeh cna, adeh cni...kih)
  6. Sbb ci lum g checkup yg pertama...lum wat kad...lum decide pun nk g checkup kat mana...
  7. Ci slalu lupa yg ci layak dpt treatment as org pregnen kalo naik public transport, so kalo ada org offer ci duduk, ci mcm 'aik, nape?'...padahal org nmpak perut ci yg cam lain mcm tu......kih3...
  8. Kalo ci penat ke, mengah ke walhal ci bukan wat keja berat pun, ci mesti rasa nk jerit 'nape la dgn aku ni....'
  9. Semua baju ci still muat kecuali seluar slack...
  10. Ci mesti pelik nape susu ci makin lama makin ckit time ci pam kat ayit....'aku salah makan ke, terskip session ke?' smua bnda nk tanya.......rupanya cici, awak tu berbadan dua........

The things yang mengingatkan ci ni pregnen ialah jerawat di muka, rasa heartburn, rasa dizzy kalo berdiri lama.....tu je la....the rest, ci mcm biasa.........i am in my 10th week...go baby go.....

;)

3 comments:

Kaseh NazLieza said...

go go mama go..ehehehe

My Growing Litte Princess said...

lek....belum lg lah tu...tp betul, jgn dilayan sgt pening2 ni, kang lagi tak boleh buat keje...betul x?

Cerita Cici said...

Liza: hehehehehe...thanx dear....

MGLP: hehehehe...betul kak, takleh layan sgt...dulu time ayit dh layan dah...hehehe...asyik2 uwekk ja....