Pages

klik klik

I love KIM.... :)

I love KIM.... :)

Cici & Ery

Thursday, May 6, 2010

Ini wajah Ibu anak 2 org..... ;p




Akhirnya, photoshoot yg ci dh pergi agak2 3 bulan lepas bru nmpak hasilnya...kih3.....




8 feb lepas ci ada gi 1 photoshoot makeover kat Sendayu Tinggi...bukan jd model, no no nooo...ci cuma jd model makeover aje....




Lepas je sesi photoshoot tu, mak mertua ci (mmg peminat majalah mguan wanita); tetiap minggu kalo beli mesti selak part tgh, yg ada bhgian Sendayu Tgi tu...pehtu tny 'ci, bila gmbr nk kua ci?' hehehe...sweet je, tgu gmbar menantu dia kua.....




Sebulan, dua bulan, ci agak mcm dh tak kua kut gmbar ci.....sekali tup2........




'Ci, ni ha gmbar cici ni haaa...' ci dgr mak mertua ci separuh menjerit.....hahaha....




Ci tak tgk sgt muka selepas, ci sibuk tgk gmbar sebelum....takut buruk bebenor.... ;p




Thanx ST, sekurang-kurangnya merasa la ci masuk majalah....hehehehe.....

6 comments:

zakiahnizuan said...

ci...nape depa make up x nmpk cm fasha sandha?heehehe...kiah sk tgk gmbr ci kawen dl..sbb mcm fasha sandha..even x mnat pun kt dia..tp sk tgk muka ci time 2...

ezan said...

ci.. cantik!!! nak sign leh.. dah glamour ni.. huhuhu..

Rozy said...

wahhh cii glamer tuu..
cantiklaa

Cerita Cici said...

Zakiah: a'ah, ema paling pndai make up ci..... ;p
Ezan: bkn model pon...makeover ajer...hehehe....
Rozy: ;p timaceh....

Mummy Ct said...

glamer le kwn kita ni lepas ni.. ala2 artis

Cerita Cici said...

hehehe...xlayak ponn.... ;p