Pages

klik klik

I love KIM.... :)

I love KIM.... :)

Cici & Ery

Thursday, August 11, 2011

Lost track of Time....

As-salam readers....

yup...i knowww i knowww...dh bersawang.....dh berderet sbnarnya entry, cuba tak publish aje sbb bila sekerat jalan, ci dh lupa cerita pstu tinggal cmtuuu ajeee.....huhuhu....

Hari ni hari ke-12 Ramadhan....selamat berpuasa bg semua.... ;)

Yup, ni kali kedua, Alhamdulillah, ci merasa berpuasa smbil menyusu...baby ci Tiya dh pon 10 bulan genap arini (12/8/2011)...so far susu okey....tak lelebeyyy...tak kurang...ci try set mind yg puasa ni tak effect pape pun kat susu...yup, the facts is dehydration yg akan effectkan susu, bukan berpuasa....good sahur will do wonderssss (nasi, kurma, susu, oat cthnya)...ada la sekali dua ci tertinggal sahur, tapi Alhamdulillah, susu still okey..... ;)

Sejak ci enrolled bachelor degree kat IIUM ni, masa ci jd kelam-kabut....kenkawan ci leh balik umah mandi trus study...ci lak balik umah main dgn anak tidokan anak, bru leh bukak buku...by that time dh kol 12 am, ci pon dh mamai, esok dh la nak keja...sudahnya, baca buku bila esok nak test...i knowwww, sgt tak smart kan.....hmmm...badan lum leh adapt kot...beberapa occasion dh BP ci kejap naik, kejap rendah sgt...stress keja, blaja agi, uruskan umah tangga....hectic....serabut.....

Alhamdulillah, ci ada hubby yg rajin...dia tlg bila dia sempat nak tolong....kalo ci bgtau ci ada exam, dia akan usaha uruskan anak2 (kalo tak ci ugut nk benti blaja)...hahaha...kidding.....

Mak mertua ci dh banyak kali kol tnya balik tak...n jawapan yg sama yg terpaksa ci bagi 'ampun mak, ci ada kelas'....hmmm...beratnya hati, tapi tu la hakikatnya.....

However pun, ci dapat gak meloloskan diri ke Nurse-in KLCC last week....picture courtesy of Amrina Aziz....she is indeed my bf friend....love meeting mommies....love meeting new friends....love meeting all cute babies..... ;)




And yes, lagi sekali ci terpilih utk jadi emcee for the Visit from Indonesia...tak reti cakap indonesia, ci bantai cakap omputih tru out the event...hehehehe.... ;p

Must prepare myself for the mid-term lak....fhew! Doakan ci ye semua.... ;)

No comments: