Pages

klik klik

I love KIM.... :)

I love KIM.... :)

Cici & Ery

Sunday, September 18, 2011

How Romantic.... ;)

Cici, hubby n anak2 were at Thaqwa just now...last resort of having dinner, since smua kedai yg kami suka tutup, or ramai org sgt...dh anak dua ni, kecik dan lasak, port nak makan pon kna pilih dgn bijak. Kena berbumbung, kna ada air-con, kna ada baby chair, kna tu kna ni...huhuhu...

Okey, sambung cerita....ada family belakang meja kami. Anak2 dh besar panjang. Mak n ayah duduk sblah2. What's cute is, si ayah peluk bahu si mak; sambil sembang dgn anak2....howwww sweet..... ;p

The truth is, ci membesar dgn ayah yg sgt malu nak beromantik dgn mak. Ci jd pelik dan hairan dan teruja tgk kalo parents lain act sgt sweet mcm tu.

Teringat kawan ci cerita parents dia sgt manja cth kalo mlm2 dia sembang lama sgt dgn mak dia, nnti ayah dia dtg 'mak nya, cepat la masuk tido. Ayah takut tido srg'...my jaw droppped...hahaha...parents dia mmg dh biasa gurau senda depan anak2...anak2 pon dh lali tgk...so dgn automatiknya, marriage anak2 pon jd super romantik mcm tu jugak....

How cute.... ;)

I wish my marriage wud b that romantic bila anak2 dh besar...as for now, duduk sebelah2 gesel2 bahu adalah sesuatu yg mustahil bila ada 2 anak kecik yg srg kna pegang dlm babychair takut dia melompat turun dan srg lg kna kejar keliling kedai makan just to feed him roti canai....fhewww... ;p

4 comments:

MrPayid said...

we in da same situation friend

Cerita Cici said...

huhuhu...happy to now that we're in the same page...so, i'm practically normal! yeay! ;p

Tina Othman said...

harap sangat dpt beromantik hingga tua, tapi keadaan skrg tak mengizinkan

Cerita Cici said...

Tina, same page jugak ye....? ;)