Pages

klik klik

I love KIM.... :)

I love KIM.... :)

Cici & Ery

Tuesday, September 20, 2011

Sebenarnya skrg pukul berapa....???

*entry yg sgt berkaitan dgn lost track of time... ;p

Minggu ni merupakan minggu yang agak menjerihkan. Last week dh ada midterm utk MAF, minggu ni midterm utk Stats. Byknya assignments kena buat, Tuhan sj yang tahu.... ;p

No no no, ci tak merungut or anything, just nak meluahkan perasaan letih + mengantuk ci di blog. Memang dh boleh agak benda ni akan jadi, so, konon dh mcm well prepared, which is NOT! ci takk prepare langsungggg... ;(

Nak di jadikan cerita, jam rumah ci rosak (jam dinding)...ci ganti dgn jam comel yg selalu ci letak kat dapur, letak kat dinding kat ruang tamu; pon magically rosak jugak (or habis battery- so tak sure ;p)...ci just ada jam kat handphone, jam hubby and jam tv aje kalo nk check on time...

Penat tak penatnya minggu ni, buat hidup ci sedikit huru-hara...sampai umah dlm pukul 7, solat mandi makan, layan anak2, sembang sepatah dua dgn suami, bf kan tiya, tidokan ayit....selalunya dgn cici sekali yg zzzz...tapi mcm semalam, hubby ci kejut; dia wat kerja n ci akan study smpai kol 4pg...Alhamdulillah, ci still okey, leh maintain momentum kerja n belajar...cuma kena lebih byk catch up- dh byk chapter tertinggal ke belakang...fuh3....

Oh yes, berbalik cerita jam, so kami practically jam-less la for over a month. tatau nape tak pergi beli. bukan nya tak kua umah, tapi bila smpai shopping complex/kedai, mesti lupa jam (tp bnda lain semangat sgt nak igt...huhuhu) ;p

Bila pagi2, dh kelam kabut nak kua umah, bila salah srg anak membuang (yg besarrr), yg srg lg cranky nak mintak dukung, ci automatiknya kna separa jerit kt hubby 'abgggg, dh pukul brapa sbenarnyaaaa nihhhh?'

hahahahaha.....

Unfortunately, penyakit jam rosak dh merebak ke opis ci. Jam besar kat opis dh rosak, setengah jam ke belakang. Kita leh lenggang kangkung wat kerja, skali tgk jam handphone dh lewat. Masakkk!!!! Kerjaaa xsiappp.....huhuhuhu....

I need a clock...a huge one....the one yg kua burung choo-choo tuh....senang ckit bgn pagi buta nak study...huhuhuhu.... ;p



still fully bf tiya......i dont care if ada people tegur bdn ci dh slim melampau sbb ci asyik pump n bf tiya...i dont mind...what i DO mind is, if tiya minum susu yg bukan susu ci, just because ci nak maintain bdn chantekkk...haishhh, soo not fair......


My babies....drg sgt pandai main sama2...kkdg2, kami ibu abah jenguk aje apa drg main dr dapur...ntah apa yg lawak sgt, tergelak2 dua adik beradik nih.... ;p

the most manja...the most clingy...the most jambu... ;p

2 comments:

Amiizaa2001 said...

comelnyaaaaa.....mcm kakak +adik:)

Cerita Cici said...

gambar mna ni? cici dgn tiya or ayit dgn tiya? huhuhuhu.... ;p