Pages

klik klik

I love KIM.... :)

I love KIM.... :)

Cici & Ery

Tuesday, December 22, 2009

Halo lagiiii....

Semua org seem to bagitahu cici berita gembira dalam masa yang serentak.....

Okey list org yg mengandung kena tambah ahli nih...

  1. Ain kaklina (dear...tahniah sgt okeyyyy...looking forward to this news)
  2. Yuri (my dear member from ym....asyik2 ym psl cerita malam jumaat je yeh yuri...you deserve it dear.. after that hard works...hahahaha)
  3. Kak farah...from sarakids....ini pun berita gumbira...sbb mmg hari-hari tak sah kalo tak bukak blog kaka ini...she's my idol.....tahniah kak!!!
  4. Kak Anis...wife kpd br. kamara.....ci pun tersgt lah happy dgn berita ni sbb br. kamara la dulu yg bersusah payah berpeluh meleleh menghantar mengambik kami ke opis waktu abg ipar ci dh ke canada...skrg dia bakal ada baby sndiri...pengganti weedad aminah ye brother? i wish you both all the best ya....
  5. Myn....kwn sekolah cici....jgn lupa fully bf ye nanti
  6. Zana....kwn se'uia' cici.....nanti ci bg buku psl bf ye....
  7. lagi sapa lagi??? hehehehe......eh kaklina nordin bila nk masuk list cici ni haaa? hehehe....

Yup, mereka ini ada halo di kepala.....ci doakan yg terbaik buat mereka......ci doakan ci dlm golongan mereka juga...kih3.....sory ayit sory...ibu tersasul....ayit baby lagi yeee....

Oh well.....

6 comments:

KayAiiEnn said...

ci...nampaknya ci kene kumpul duit tuk bg baannnnyyyaaaakkkkkk baby gifts next year...ehik hik...

Cerita Cici said...

hehehe...alamak, betul jugak kan....tak teringat lak cici...thanks dear ingatkan diriku utk menabung....hehehe

Kaseh NazLieza said...

aik...ibu ayith pon nk msuk dlm list jg ker...?

Cerita Cici said...

Haiyooooooooo.....

Arlina Rosli said...

hai cici,
bole xbg address u ke emel i... lupa nk contact u...u jadi follower blog i ke56.thts my lucky n favourite number...hehhe!

mama thieya said...

asyik congrats kat org jer.. cik cici kiter biler plak.. hehehhe