Pages

klik klik

I love KIM.... :)

I love KIM.... :)

Cici & Ery

Wednesday, July 14, 2010

One more week to 7...

Hati melonjak gembira hari ni...lapang dada....tak serabut sgt w/pun byk bnda nak pikir....en. mood dah datang balik....dh takde skrip drama melewe-lewe dah...w/pun pepagi ni org wat lawak, cucuk2 bg sakit hati, ci terima dgn senyum.....weh, sgt tanak inherit perangai suka muncung kat baby, tmbah prangai suka merungut...hehehehe....

Yes, i am entering gerbang no. 7....

Tetiba opismate ci tnya td 'ci dh bpe bulan sbnarnya ni' kelu jap nk jawap sbb slalu kira minggu....'ermmm...ermm....6bulan...tp..ermm ermmm...dh nak masuk 7' hehehe...pehal tah mcm tergamam lak...pastu tetiba tinggg dlm kepala, a'ah la, ci dh nak masuk 7 bulan la.....sebut smbil gosok2 perut... ;p

Bila perut yg kecil ni makin berat....there's one thing for sure akan datang- HEARTBURN....ish3, part ni paling superb menyampah...sbb mcm takleh nak duduk, takleh nak baring...smua bnda jd mcm tak kena...pastu kna suh hubby urut2 blakang smpai burp burp....time nk burp tu pon seksa bagai....okey okeyyy, nk cerita ni pon dh naik sesak nafas dah... ;p



Me @ 27 weeks...ye la ci ngaku perut ci tak besar...tp serius berat dh nak bawak....ptt la org xbrapa nk kesian suruh ci ke hulu-ke hilir....sbb tgk condition mcm xserius bwk muatan berlebihan pon.....arini hari ke-3 kna jaga training for all iptas....jauh tmpat training ni mcm kna keliling satu padang bola sepak standard world cup (bkn padang sekolah haaa)...tp bila dh lapang dada, n buat smua kerana Allah, tak la susah mana pun, w/pun la kna ulang-alik ke sana lebih dr 4 kali sehari.... ;p


This is our tea-time for yesterday...menu bubur n nescafe panas....yes, ini jugak penyumbang kpd heartburn cici...hanginnnn..... ;p



and there's always this guy in my heart.....my BIG guy Ayit.....the most talkative, energetic, soft-spoken, romantik kind of guy.....i am his big picture as i owned most of his heart.....apa benda semua ibu....walaupun xreti pggl ibu....tapi msti dia cari Ibu dia.....he had a smile that can do wonders....sakit jiwa cemana pun kalo tgk dia senyum, kompom melt.....gmbar ni bkn dia marah pun, flash camera ha...hehehehe....lgpon ayit elergik camera...just like his abah... ;p
Ibu doa ayit jd anak yg soleh....anak yg rajin solat...anak yg dgr kata ibu abah....anak yg tahu boundaries- baik buruk salah betul...anak yg jaga adik adik adik adiknya...(eh bpa byk adik haaa...kih3)....dan anak yg sntiasa dahulu keluarga dr melepak dgn kenkawan...hehe.... ;p
Oh, i'm hoping the best for my lil' boy....and for this lil' princess in my tummy yummy....as they are my precious......semoga Tuhan berkati segalanya...Amin.... ;p


2 comments:

mama thieya said...

good job mama cici

Kaseh NazLieza said...

amboi2...garangnyer muka ayith..eheheh