Pages

klik klik

I love KIM.... :)

I love KIM.... :)

Cici & Ery

Wednesday, March 2, 2011

Won't Let This Go....


As-salam...


Banyaknya yang ci dh terlepas...banyaknya yg nak ci tulis....banyaknya kenangan indah or sakit or suka duka yang ci biarkan berlalu tanpa ci semat dlm blog ni...fhew..... ;(


Ayit dah besar sekarang...dia dah 2 tahun 2 bulan....kerenah dia sgtttt banyak....sgt byk cakap walaupun beberapa patah aje yg ibu faham....


Tiya dah hampir 5 bulan....lagi sebulan utk mulai stage solid food.....dh pandai menjerit...dh jatuh cinta dgn abah.....dh mula proses teething.....dah makin cantik...huhuhu....


Ci ada rasa nk tutup blog ni...sebab dh lama tak update...dh kering idea nak menulis....but, membaca blog ibu-ibu, buat ci semangat semula nk berkongsi cerita...


i will be back with more story okey mommies..... ;)


4 comments:

shaliza said...

Salam Ci,
Tak payah la nak tutup blog, nak up n3 tu depends pada kita la...lagipun skrg dah boleh tahu sapa yg update ke tidak...so keep in ya bebe. Comel tiya:-)

Cerita Cici said...

hehehehe....sedih tgk bersawanggg...skrg semangat dah ada...cuma tgl masa ja.... ;)

Confession of a Coffeeholic Momma said...

wah ci, kita pun dah lama tak visit ur blog. mmg memacam dah milestones anak2 ci yek?

syukur & hepi tgk anak membesar sihat.

anyway, my old blog dah kena hack & tokleh selamatkan. kalau rajin singgah lah ke blog baru (backup) at http://boobfeedmommies101.blogspot.com/

Cerita Cici said...

memangggg...byk sangattt....

ye ke? okey, nanti ci visit okeyyy... ;)