Pages

klik klik

I love KIM.... :)

I love KIM.... :)

Cici & Ery

Wednesday, July 15, 2009

Lara...


Hari ini a bit down...straight to the ground...stand cici hilang, rasa mcm shaky ckit...takpe lah, abaikan aje....
Sedih di hati datang dr banyak daerah...Mcm-mcm nak fikir...mcm-mcm nak rasa...pada yang berkenaan, bayangkan lah betapa kecilnya hati org lain...tak elok pijak...sbb Tuhan nampak...dan sentiasa adili....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Ayit selsema dr semalam...sok sek sok sek smpai abah nya sedut dgn mulut...dan dengan muka yang lara cici berani mengaku yang susu cici merudum buat kali sekiannya.

Sebab:
  1. 'Kawan' baik ci dh datang melawat kawasan...
  2. Cici training aritu, smpat pam sekali je time office hour bebanding 3kali yg selalu ci buat...
    Audit kali ni jauh, a bit stress....dandgn byk benda lain yg sgt mendorongi kemeruduman susu...

Ci salah kan diri ci jugak la....as a mum, cici sendiri kena kuat semangat...kena usaha lebih...tapi dgn kerja, dengan rumah dan perkara di sekeliling nya, rasa nak surender pun ada...Tapi tu la kan, kita tak leh judge seorang ibu smpai sehukum mcm tu...Ibu akan buat yg terbaik, selagi ibu tu mampu....


Insyaallah ci tak patah semangat lagi ni.....cici tgh usaha, mcm yg dulu-dulu ci buat...relactate....selagi ci rasa ci mampu, ci akan buat......


eh eh ci dh beli kain baju raya tau...ci beli dr azzara cottons....sgt lah chanteks kaler dia...sampai kan blum jd baju lagi ci dh teringin nak balut atas badan, letak pin jarum peniti segala, peh tu dtg kerja.....hehehe....


Ayit dgn abah pun dh beli kain semalam...tema kali ni hijau....mak mertua ci kan pecinta alam sekitar.....hehehe....


Countdown besday mak cici lusa....countdown Ayit dh nak masuk 6 bulan dan menerima lesen utk makanan...Countdown cici menjadi ibu...


Oh lupa, kpd bekas tunang cici yg tadi ym ci sbb nak tanya email (nk anta undangan pertunangannya), ci ucapkan tahniah. Semoga pertunangan kali ini sampai ke pelamin...Ci minta maaf atas kesalahan cici dulu...apa-apa sahaja kesalahan...semoga cici dgn dia dh done, dah leh tutup buku...sebab ci dh move on...dia pun.....Oh btw, dekat ym ci ada id kan, id tu tambah kan aje dgn yahoo.com...ci igt dia tahu sbb dia kan engineer computer....(hahahahaha, gelak besar jap)


Okey cici senyap okey......sory2.....krg gelak banyak kena minta maap lak.....
Kira nya cici bersalah kat sesapa dlm masa yg terdekat ni, ci minta maaf ye semua...sebab karma cici tak berapa nak elok, so ci assume ci ada wat salah kat org lain....semua yg ci buat sort of tak menjadi.....sbb tu la.....


hmmm....Ayit.....ci syukuri kehadiran dia...kalau dia tak ada, ci pun tatau ci leh bertahan ke tak......







kain cotton ni kena basuh sebelum di anto ke tmpat jahit...ni la kain yg ci dh rendam ala-ala aje dan sidai kat buai Ayit...nak sidai luau pagau nanti disambau lak....Ayit melopong aje tgk apa kebenda ibu sangkut nih....baju ibu okeyyy....

2 comments:

Rozy said...

jangan sedeq2 ya cici..
take care

Cerita Cici said...

hehehe...biasa la tu...hormon tak berapa nk betoi ni.....hehehe...