Pages

klik klik

I love KIM.... :)

I love KIM.... :)

Cici & Ery

Thursday, July 30, 2009

Tote Boutique Giveaway

Hari ini nak mencuba nasib...Bismillah.....


Hari ini tergerak hati nak surf blog akak chumel sorang ni: Tote Boutique. Cici pun terpandang lah part giveaway....apa lagik, dgn kadar yang agak tak segera (sbb g lunch solat bagai dulu), cici pun terus membuat entry untuk bag permata hati ini.

Ini lah beg yang di cipta oleh akak Ci As untuk dikomen. Ci mmg terer bab2 komen-ngomen nih......





  • Kaler Merah hati kesukaan ramai ibu-ibu (check)
  • English rose agak fames di kalangan ibu-ibu; semua bnda nak design camgini, dr langsir ke lapik meja ke beg dompet (anna sui replika)- (check)
  • Ribbon penambah seri pada beg- kata org kalau takde tu mmg tak lengkap lah beg nih...(check)
  • Kain checkers kat atas (penambah design): takde la ala-ala kosong aje kan. (check)
  • Beg yang ringkas dan menarik utk di bawa...tambahan utk di jadikan diapers beg...(kalau cici, semua beg ci jd diapers bag....)

Jadi, apa yang boleh cici cadangkan utk ditambah kpd beg sedia chomel ini?

  • Kain pelapik yang gelap atau warna yg senada dgn ribbon- supaya tak kotor kalau letak kat memana.
  • Kain checkers leh diganti dgn fabric lembut lain yang duo tone bg nmpak unik (memandai-mandai aje..hehehe)

Apa yang penting (kerjasama....) ialah beg ini sudah sedia cute mute....tahniah kpd akak Cik As kerana dianugerahkan Tuhan tgn yang kreatif dan pandai menjahit (oh ci arap tgn ci sebegitu rupa....tp ci tetap bersyukur seadanya....)

Akak cik As, beg rani mukerji ada lagi tak? Saya mauuuu beli.....huhuhu.....

2 comments:

::It's Me:: said...

tahniah...salam perkenalan dari saya...jom xchange link

Cerita Cici said...

Terima kasih Akak Cik As dan Mr Random dan semuaa yg memilih...Tak sangka betul la....hehehe...

Oh buleh, nanti kita mengelink ye...