Pages

klik klik

I love KIM.... :)

I love KIM.... :)

Cici & Ery

Sunday, July 12, 2009

Tepu...




Rindunya cici.....

Rindu nya cici kat ofis mcm org rindu kat kampung halaman nan permai...

Ya, cici gi training 4 hari.....4 hari semua nya.......Lama tu bagi cici yang hari-hari melekat kat ofis wat blog (mcm xdak keja je...huhuhu)

Ci hadiri training Auditor dekat Hotel Corus...nak terkena gaya nya, hari tu ada la plak warehouse sale utk perfume dan makeup paul & joe...memang langkah kaki kiri lompat terkinjit la....habih gaji ci sebulan beli makeup yg lum tentu ci pakai...hey, paul & joe tau kawan-kawan...tgk kan casing dia? meleleh air liur tau....

Weken lepas, seperti weken sebelumnya, cici balik kampung halaman suami cici...kali ni kami meronda satu Melaka...naik menara taming sari...naik bot...gi maydin ....and balik kmpung air kangkung......yup, angkut Ayit......dia baik tau, tak meragam pun...senyum aje.....kira nak berkawat je kalau boring-boring.....baris sedia! kanan pucing! kiwi pucing! hehehe.....

Pagi ni baru balik dr seremban trus straight ke ofis....ngantuk jgn cakap la......ni nak gi odit jauh lak nih......


Ibu Abah Ayit dalam bot...dia tgh nenen...

Uih serius nmpak......

Ayit dan nenek ayit...


Ibu tgh cover penat lelah smbil mnyusu ayit...

Dah kenyang kena senyummm...


Abah tgh layan Ayit...

Naik motor sapa tah.....


Kak Maheran, Cici n Farah (dewang auditor..cici buat-buat muka auditor aje...kih3)

No comments: