Pages

klik klik

I love KIM.... :)

I love KIM.... :)

Cici & Ery

Thursday, September 10, 2009

Anak siapa ni?

Sila amati betul-betul...




Uih...anak siapa tuh, berbaju belang, berstocking tebal, berambut lebat....mcm pernah ku lihat aje...yang Ayit ni kenal la cici....tapi siapa yeh gerangan budak atas tu....
hehehe....
Ala, kalian dah tau yeh....malu je wat saspen tak jadi tauuu...
Mesti la Abah ayit....hehehe.....
Ada rupa ayit tak abah dia time kecik-kecik dulu? ci punya la godek komp nak cari gmbar ayit duk exact posing tp tak jumpa la.....
Oh gmbar waktu baby ci ada, kena scan bagai dulu....esok-esok la ci buat yeh....
Waktu ci memula dpt gambar ni ci tanya soalan comel kat hubby ci: 'cici time ni kat mana?' hubby ci jawap 'kat syurga' hehehe......kami beza 6 tahun okeyyy.....

4 comments:

Mummy_Sofea said...

wah samala ci..ha lehla join kontes ikut muka saper by ila...

Cerita Cici said...

Hehehe...sama kan...nanti la ci upload muka ci time baby lak...tgk betapa tak samanya kami...hehehe...

abaH_ayiT said...

macam kenai jer budak baju belang tu..patut la ilang..

Cerita Cici said...

hehehe...jgn mara arrr...