Pages

klik klik

I love KIM.... :)

I love KIM.... :)

Cici & Ery

Wednesday, September 30, 2009

PII: Layak atau tidak...

Waktu ci tgk pengumuman mengenai PII: Pembimbing Ibu ke Ibu, hati ci kembang...usaha ci untuk menyebarkan penyusuan dh nampak jalannya...ya, ci mmg giat nak membuka satu support group di uia bersama teman seperjuangan...bukan bertujuan nak mengajar (sbb sndiri pun tgh belajar) cumanya dgn adanya support group ni masing-masing akan berkongsi pengalaman dan semangat nak menyusu...

Ci tau betapa perlunya sokongan dalam penyusuan...betapa sedihnya kalau kita berseorangan...

kan kan kan...

Ci tau...ci pernah rasa....

Syarat boleh tgk di sini.

Dah lepas daftar bru ci mcm terfikir...layak ke tak cici ni???

hahaha...bru nak terfikir kan...

Maybe semangat kut yang cici ada...di selangi dgn cerita pengalaman relaktasi cici yang ci rasa ci perlu ceritakan pd yang tidak tahu...dan ci agak ralat bila dgr 'susu akak dh kering' bila usia baby bru seminggu dua...Ci harap ci akan figure out smua masalah penyusuan lepas ilmu dh makin tambah perhaps?

Tengok idola-idola cici berdiri dgn yakin nya bercerita ttg susuibu, ci pun rasa terbakar...hehehe...

No comments: