Pages

klik klik

I love KIM.... :)

I love KIM.... :)

Cici & Ery

Sunday, September 13, 2009

Bring the sexy back....!

Hubby ci geleng kepala smbil jeling-jeling bila smlm ci melopong tgk justin dlm Oprah show. Justin timberlake taww; siapa yg tak gedik tgk dia....hehehe...ci yg dh beranak sorng ni pun duk terjerit-jerit (kecil) kat umah tiap-tiap kali justin bercakap...hehehe...

Oh ci minat sgt justin ni sejak anak dara lagi...sejak dia break dgn britney dgn harapan kecil yg ci leh jd pengganti dan sumpah kat semua girl yg kena gosip bercinta dgn dia...smpai skrg jessica? tua sgt la, tak padan la....hehehe...semua ayat penyedap hati....

Okey dah cukup psl mamat bermata kuyu yg sexy tu......sebenarnya nak cerita pasal seseorang yg lg sexy dr justin- seseorang yg for sure membalas cinta cici- Ayit.....

Cici capture sesi ber sexy dgn Ayit...sebelum hantar mak ayah ke jalan duta smlm...mak ayah ci dh balik A/S ptg smlm....dan maybe, just maybe kami akan jmpa lg lepas raya ni....syahdu kejap....waaaaaaaaa.........












Oh kalau lah 10 justin melutut merayu kat cici pun, takleh ganti dgn sorang Ayit ni...walaupun teacher kata dia ni manja sgt, walaupun dia kuat merengek kalo ci tak bg dia main remote astro, walaupun tidur malam ci tak aman sbb dia suka bergayut smpai ibu ni naik kramp; dia tetap yang terrrrr sexyyy......hehehe....
abah ayit pun sexy juga.....hehehehe....tp tu cerita lain la.......




No comments: