Pages

klik klik

I love KIM.... :)

I love KIM.... :)

Cici & Ery

Monday, June 15, 2009

Sabar Cici Sabar...

Sabar cici sabar...

Minggu ni minggu utk bersabar...atau tambahkan kesabaran...atau hanya diam dan bersabar...banyak juga benda yang melintas bagai itik yg lalu; bersimpang siur dlm hati...nak tak nak, paku satu perkataan dlm hati...'Sabar....'


Terkilan juga takleh sertai Haza, dalam kelas penyusuan 'Relaktasi'...Aduss, cici yg obses dgn breastfeeding, baby wearing, almost near cloth diapering ni, kalau kelas mcm gini terlepass, aduhhh azab nak terkilan tu perit nya....kih3....xpe haza kata nnti ada lagi, ci tgu yang kemudian lah ye....

Minggu ni cici agak dihujani, eh bukan, di gerimisi oleh kerja. Dihujani tu big word sgt la, sbb bkn byk kerja pun...hehehe...Kerja yang biasa tapi yg boleh buat jadi tak biasa tu bila masing-masing ada isu yang terselit dlm hati...tak puas hati....tak gumbira...jadik nya kerja pun agak kureng ikhlas nya....hmm....

Ayit dh nak masuk 5 bulan 21 hb ni...duduk hari minggu dengan dia pun dh makin mencabar...tak mau duduk, nk berdukung....sib baik cici ni taukey ring sling tauuuu...leh gak kendong anak sidai baju pakai ring sling tu....

Key words nya....sabar....

Sabar dlm kerja, sabar dlm besarkan anak, sabar dlm hubungan dgn suami...sabar juga dgn tuntutan diri sendiri...

Bila dh sabar tu, semua bnda jadi senang...

Kan?






Dah ready nak gi Low Yatt, suvery laptop...hey, RS membantu tau di kala tersepit tgh ramai manusia tu....

Ayit....fotostat sebijik muka abah kalau wat muka serius camgini....huh, tatuttt nya ibu....sila abaikan permandangan selerak di belakang...


Fotostat muka abah dia juga kalau sepet baru bangun tidur....


Ayit dan beg pam cici...Ada bau susu kah???




2 comments:

Tisyabeequeen said...

Wahh...anak ibu tu sudah besarrr...tak lama lagi boleh masuk unibersiti tu huhuhu... congrats cici sbb still bertegas untuk berikan susu ibu yang palinggg baik di dunia. tahniah la...akak terkilan gak dulu...susu ibu cepat sangat kering..kekeke

Cerita Cici said...

Ada cara nya kak nak tambah balik susu yang makin kering...'Relaktasi'...
cici pun dulu susu kering la, sbb tu ayit bantai 2tin Dumex tuh...lepas relaktasi, alhamdulillah susu ada balik....
Ayit hari-hari masuk university, dia kat nesery uia aje...hehehe....kalo dh besar tak masuk U xtau la ci....kih3