Pages

klik klik

I love KIM.... :)

I love KIM.... :)

Cici & Ery

Sunday, October 4, 2009

Rumah Terbuka UIA dan Emma...

# Saja nk brag yg cici tgh pam smbil tulis....hehehe.....


Dua tiga empat lima hari lepas, cici makan free....ditaja oleh semua org yang sayangggg dekat cici...hehehe...oh well....

Khamis lepas Management Centre ajak makan open house drg....makan punya best sbb ada teh tarik.....dan satay....dua kombinasi yang leh wat cici tak pijak bumi......hehehe....ci makan sepinggan nasi dgn sepinggan satay- alll by myself.......

Hari Jumaat lak ada UIA punya raya gathering....memula smpai tu cici dah usha dah mana satay dgn teh tarik....macam tau-tau ja, drg dh letak teh tarik dgn satay sebelah-sebelah aje tau...apa lagi, amik pot la tepi meja tu...sementara sultan pahang nak sampai bagai, kaki sebelah dh tgu nak rembat makanan....hehehe....ci pegi dgn kak basha n kaklina....tiga-tiga org ada kamera...1kamera amik 10 kali shot utk dptkan shot terbaik...bayangkan lah bpa gmbar kami amik sepetang tu....hehehe...kalah sultan okeyyy...

Sabtu cici ngan mak ci masak kat rumah.....masak pulut tetai dengan rendang ayam...ci makan smpai ayit muntah-muntah sbb angin....ampun kan ibu ye.....bf mommies, sila harap maklum...

Ahad lak kami p raya gathering kat dewan rumah cici...management buat.....teh tarik wajib sbb ci suka dan drg aware yg ci vvip kat apartment tu....(perasan) dan oh ABC cik mat yg yummy sebab banyak susu....hari-hari ci makan 2mangkuk......seriusly......

Dan lepas tu ci g rumah emma; my besh friend.....dia wat open house ke-4 kalinya....spagetty and bihun goreng yg hubby ci kata sedap......ayit lak wat lawak g muntah kat carpet gebu auntie emma...pehtu pinjam baju idraki sbb ibu tak bwk baju spare.....hehehe....

Oh dan cici yang makan banyak tapi berat tak naik-naik....heyyy, gemuk pun komplen, kurus pun komplen yeh.......


# maaf kan kamera kelabu kelala sbb tak sempat nak edit bagai sebelum post.....


posing sebelum ke gathering uia....

sekali terjumpa kawan lama, Umi....glam kan...hehehe...

dan sahabat baik, Siti sifirrr....



juga tak lupa 3 mak dara, kaklina n kak basha...


dan cici yg dah bantai 2pinggan satay dan 2cwn teh tarik.....





Ayit di mamak corner




Cici dan mak....tak sama yeh kami? hehehe...ci notice gak tu.....







Ayit dgn spek hitam dan baju kimono Uncle Katt...






Spesis sama.....abah ayit dan daddy idraki.....








Cici dan Emma.....
Thanks all sbb menjemput cici.....to Aida, sory kakci tak dpt g rumah aida....to my adik ipar Ain, sory kaklong tak balik seremban......nanti kita jumpa lagi yeh......

No comments: