Pages

klik klik

I love KIM.... :)

I love KIM.... :)

Cici & Ery

Monday, January 25, 2010

CONTEST SWEET PICTURE ANAK BERSAMA IBU

Ci mulakan dgn Bismillah...


Puas ci godek-godek komputer ci...nak cari gambar paling sweet cici dan my baby Ayit...Determine gak nak masuk contest ni walaupun dah panjang berjela sgt participantssss nya...hey, rezeki tak berbau kan kan kan....hehehehe.....Ok, trus ke gambar ye kalian...





Ini Muhammad Harith Bin Mohammad Hairy...Ibunya Cici...Waktu gambar ni diambil, umur Ayit 11 bulan...

Time ni kami berFamily Day for staff UIA kat Kuantan, Pahang...gambar di captured oleh kaklina di malam dinner...Theme Arabian Nights, tapi kami wat theme kami sndiri..'theme apa2 aja'...hehehe....

The reason kenapa ci pilih gambar ni dr semuaaaaaaa gambar yg bersusun dlm folder ci ialah kerana wardrobe yg kami pakai pada malam itu, semuanya dicuri pd keesokkan harinya....

Jap2 nak cerita ckit: Waktu kami g makan di kedai mamak (bru smpai KL dr Pahang), kereta kami dipecah, dan beg baju (beg yg serius besar kalah beg AF tu) dah dicuri org.....habisss semua baju-baju anak cici, baju cici sekali dgn baju abah dia....kereta tak harm apa2...even radio pun selamat.....

Sebab itulah ci rasa gambar ini sgt lah sweet sbb kalo ci rindu baju anak ci yg ci kena tunggu gaji bru mampu beli ni; ci akan tatap gambar ni....

Haip cici benti taip, ini contest bukan karangan spm.....

To the judges, ci harap penyertaan ci memenuhi syarat2 ye.......

;p


Ok, utk kalian yg nak masuk contest ni, leh ke cni. dan jom tick apa yg kita dh done kan...

Syarat2 adalah seperti berikut...
1) Mestilah gambar tersebut IBU BERSAMA ANAK..umur dari baby sehingga 3tahun..DONE
bilangan anak tidak kisah janji xmelebihi umur yang d'inginkan..
2) Nama anda & your anak beserta tarikh lahir..DONE
3) Letak picture satu SAHAJA yer...coz byk2 nnt pening juri...DONE
4) Ceritakan kenapa gambar tersebut d'anggap SWEET utk korg.. DONE
5) Jadi follower untuk blog IBU & blog MYTOMEIOUTLET ....DONE
6) Letak banner yang dicipta khas (gambar d'atas) diruang sidebar korang semua DONE
7) Letak tajuk sperti d'atas jugak yer..Make sure ur entry link back to mine DONE
8) Tarikh tutup penyertaan 29hb Januari 2010 OH SKRG BRU 26/1
9) Last skali,tinggalkan korangnye penyertaan kat dalam comment box entry ni k..itu jer...senang je.. OK DONE

2 comments:

e!ya said...

chi tq join contest akak..n bsimpati sgt ape yg berlaku pd chi..syarat semua d'penuhi so gd luck

Cerita Cici said...

Wah...Alhamdulillah...okey...gud luck kat diri sndiri n smua...hehehe....