Pages

klik klik

I love KIM.... :)

I love KIM.... :)

Cici & Ery

Sunday, January 17, 2010

Items To Let Go...


Product: Adidas EDT- Floral Dream
Bought at Watson RM30 ++
Reason to let go: Bau dia sedappp...flowery....tp disebabkan right after beli edt ni, ci beli satu lagi edt, so salah satu kena let go la......
Price: RM20.00 (sbb ci dh spray sekali dua)




Product: Kasut XES (size 40)
Bought at RM 39.90
Reason to let go: Cici berulang Seremban-KL hari2...so the best shoe for me is sandal sahaja...kasut-kasut heels mcm sayang je nk bawak naik turun bas......
Price: RM25.00 (ci pakai sekali shj-utk try)




Product: Maybelline Liquid Liner (Black)
Bought at RM24.90
Reason to let go: Teringin nak pakai liquid eyeliner sbb selama hidup ni asyik pakai pencil shj...but end up tak reti pakai pun...oh well....
Price: RM20.00 (ci dh pakai sekali)





kalau berminat email kat cici ye...cici_1331@yahoo.com..... Bukan barang reject ye dear...cuma ci beli and for some reasons, ci tak pakai...sebab tu nak jual...leh gak ci beli pampers kat ayit...huhuhu...
Harga still leh nego...Dan yes, semuanya including postage (if necessary-kalo kwn meja sebelah nk beli takyah la pos kan..hehehe)

3 comments:

Kaseh NazLieza said...

ci...kasut tu saiz bape?cntiklah...

Cerita Cici said...

Size 40 dear...

Kaseh NazLieza said...

alo...besar...bru nk grab..hehe