Pages

klik klik

I love KIM.... :)

I love KIM.... :)

Cici & Ery

Sunday, January 3, 2010

Kenduri Di KL...

19 Dec punya cerita...terlupa sgt nak upload....ci tahu dh basi, tp untuk menjaga hati sendiri supaya tak rasa ralat sgt, ci nk upload juge...hehehe....

Nak ke kenduri my dear fren Dayah kat Pandan Indah (or sumwhere around there)...beria nk gi ni tetiba hari nak pegi tatau nk pakai baju apa...sbb baju2 ci banyak dlm kotak, tak unpack lagi sejak pindah...dah sebulan pun...cici, harap insaf ye....

Dah pegi bagai punya la dok seronok tgk pengantin pegang tgn teringat zaman cici kawen dulu-dulu smpai lupa nk amik gambar dgn pengantin...last2 amik gambar diri sndiri aje....alahai....

Lepas kenduri , cici, abg, ayit n zira si adik ipar ku g Wangsa Walk....serang FOS baby, ci nak beli legging kat ayit...last2 ci beli 2 legging, 2baju tidur fit, sepasang kasut vincent utk ayit....mana la ci tau semua tu akan dicuri kelak (rujuk entry sebelum)..tggl kasut dgn 1 legging je...cesss.....

Ok, gambar ayit...oh dan cici juga.....hehehe....




Muka selebet sbb hujan lebat sgt...suami ci mmg pemalu yg amat.....nk crop gmbar krg tak lawa, so biarlah dia dgn insecurity prob dia...hehehe....cici pun kkdg begitu jugee....

Sambil tgu abah dia pilih seluar kat FOS....oh ayit akan gigit semua bnda especially kolar baju...dia suka bau kut....ibu dia wangiiiii...hehehe...


My heart....


Hilang susah hati ci.....


oh jeans anakku tu turut terkorban dlm kes kecurian...harap maklum...haih....




2 comments:

mama thieya said...

sweet ayit.. cam ibu die jer..

Cerita Cici said...

hehehehe...Ayit tu mmg sweet2 yummy.....