Pages

klik klik

I love KIM.... :)

I love KIM.... :)

Cici & Ery

Tuesday, October 13, 2009

Golek Ayit Golek....

Anak bujang ci ni baru je sihat...walaupun batuk ala ala manja, dia dh mula wat aksi lasak dia kat rumah which is melegakan cici...dah takde dah muka ngantuk lemah longlai smpai time suap bubur pun boleh tertido sbb weng sgt effect ubat; sampai ibu nangih risau...huhuhu....

Asal kesnya dia duk landing ataih tilam pink bunga bunga yang Tok dia belikan utk golek golek...tah cemana, dia nmpak rice cooker yg dh lama dh tak berfungsi sbb kami makan kat luar mcm menarik je so dia pun nak gi amik...



Pose memula...lepas dia bergolek dr tilam keluar kawasan yg dia sepatutnya berada....muka ala ala garang 'jgn marah ayit arrr ibu...ayit nk explore okeyyyy'

Golekan pertama menuju ke destinasi

Abah kata 'Haipppp ayit...nk g mana'
Dia gelak 'Hehehehe'


Okey muka kembali serius sbb lum dapat rice cooker...back to action babe...



Yeahhh...cubaan pertama....




Jauh sgt la plak....amik wayar dulu la......(wayar ini tak on ye...harap maklum...jgn tetiba g tepon polis lak kata ci bahayakan anak ci...hehehe)



Dah dapatttt.......



Perhatikan kaki dia...dah masuk bawah meja dah sebenarnya......




Dia dh nmpak alas meja lak......haaa, ini bahaya ye puan-puan....tapi kejadian ini di atas perhatian rapi cici la.....hehehe....
Bila org duk tanya anak ci dh boleh wat apa...cici mcm 'hmmmmm..apa yeh?'
Jawapan skrg 'dia dah boleh golek-golek smpai masuk bawah meja'...hehehehe....achievement kan?








2 comments:

anis said...

wah bagus2...hehehhe..haziq pon dh sampai bawah meja makan...mengensot mcm askar...

Mama & Baby Collection said...

Cici: Tu la anis....Ayit takleh merangkak ke apa....mcm askar la bergerak....hehehe...bon2 dia XL skrg nih.....kih3...