Pages

klik klik

I love KIM.... :)

I love KIM.... :)

Cici & Ery

Saturday, October 17, 2009

MOBS and Fashionista Mom Giveaway Contest

Cici mulakan dgn Bismillah.....





Ci stunned bila tengok beg merah corak bulat-bulat ni...Oh dan disebabkan ci byk baju kaler yg serupa ini; it will goes well with everything in my closet.....hehehe....



Cici come accross giveaway ini di MOBS ; Malaysian Online Baby Shops -centre di mana semua blogshop-blogshop yang menjual barangan baby dr baju ke toys ke clip rambut di senaraikan di bawah satu blog.....so takde la kita tercari-cari the best blogshop dgn blogwalking smpai ke Subuh hari, kan.......dan ya, MOBS ni juga mcm stage utk blogshop owner mcm cici sendiri untuk peragakan barangan kita, atau untuk shout offer dan diskaun untuk blogger lain....so, kpd pengusaha blogshop yg sentiasa penuhkan shoutbox blog lain utk promote kan blogshop anda, MOBS is where u should be......



dan mengenai FashionistaMom; cici akui this is my first visit sejak tahu tentang giveaway ni....first impression: *oh* i wish i can have website like that...teeheehee...website yang punyai banyak barangan bayi dan ibu-ibu....



Okey-okey, tenang semua yeh....kalau semua ibu-ibu mcm cici, teringin kan beg yg mengiurkan nih, yang sangat HoT untuk *oh* meletak diapers, sila ikuti langkah-langkah giveaway okey....



Firstly, mari menjamu mata dahulu.......












Hadiahnya: One (1) OiOi Messenger Diaper Bag in Pink Coral worth RM250


All you have to do is...




2. Blog about this contest with the title "MOBS & Fashionista Mom Giveaway Contest" (only this title will be accepted)


3. Make sure mention about MOBS (http://malaysianonlinebabyshops.blogspot.com/) & Fashionista Mom (http://www.fashionistamom.com/) and link it back (no linkback will be disqualified).


4. Put our contest banner on your sidebar with a link back to this contest page.http://malaysianonlinebabyshops.blogspot.com/2009/10/mobs-fashionista-mom-giveaway-contest.html5.


Leave a comment here with your link page.That's it !! Simple enough?Send in those entries NOW !!Contest runs from NOW till 16th October 2009.Winner will be chosen at RANDOM using random.org



See? Tak susah sgt kan.....tak payah jawap teka-teki teka tekuk or kena godak godek komputer smpai hang just to find one specific picture semata-mata nak masuk giveaway...hehehe....


Good luck semua yeh!

No comments: