Pages

klik klik

I love KIM.... :)

I love KIM.... :)

Cici & Ery

Thursday, October 22, 2009

Happy!!!

Pernah tak kita dengar satu berita gembira dr seseorang pehtu kita tumpang happy sbb benda yg happy jd kat org itu smpai kita rasa mcm jealous sbb kita pun nak benda yang sama tapi dlm masa yg sama kita sgt happy sbb benda tu jadi kat org tu dan happy tu melarat smpai kita senyum sepanjang hari padahal benda yg happy tu takde kena mengena dgn kita pun?

hahaha...

Seorang lagi my dear friend pregnen....

Yippy Yippy Yeay!!!

Ci agak teruja mendengar berita kehamilan...cici mmg mcm tu dr dulu lagi...sbb bg ci takde bnda lain yg lebih ajaib dr pregnancy.......

Jadi, setiap kali org pregnen, ci rasa mcm nak angkat julang tinggi2...dan mereka-mereka yg isitimewa ni kalo dr jauh ci nmpak mcm ada halo kat ataih kepala (mcm angelic la) atau ada cahaya cerah mcm matahari teletubbies tu kat sekeliling mereka.....

I wont curi spotlight dr org pregnen...i wont...i couldnt.....

Sebab pregnancy tu satu stage...satu stage yg sangat menarik...yg kalo kita perhati dr satu minggu ke satu minggu msti rasa mcm nk tulih aje setiap kronologi perkembangan perut....

hahaha...

okey, i better stop now.....(mcm ci lak yg pregnen yeh...)

hahaha....

1 comment:

shaliza said...

huhhhh takut nyer siti dengar ci,tp alhamdulillah ayit dah ok ye? Risaukan?