Pages

klik klik

I love KIM.... :)

I love KIM.... :)

Cici & Ery

Wednesday, November 18, 2009

Mari Mengira


  1. Haza

  2. Kin

  3. Kak Aishah

  4. Kak Farah (baru bersalin)

  5. Kak Wati

  6. Kak Zulia (kami g test sesama-dia +ve, cici tak...huhuhu)

  7. Myn

  8. Zana kaed

  9. Syaznie

  10. Faizah (hampir bersalin)

  11. Kakak Iera (tak kenal, tp adik dia ni bakal SIL cici)

Cici bukan mengira orang yang berhutang dgn cici...bukan...cici bukan mengira org yg pernah wat salah kat ci....bukan.....

Ci mengira org yg disekeliling cici yg pregnant!!!

Yippy yippy yeay!!!

Ramai kan......mcm dlm masa yg sama semua org pregnant....semua org nak pregnant (ye kak ina?)...

Cici antara org yg excited- fwd buku penyusuan yg ci dpt waktu prog susuibu di senawang (sesapa nak leh bg email kat ci, then ci fwdkan ye)...

Ci antara org yg buzz ym drg dan tanya 'sehattt?' dan mula cerita 'dulu kan time ayit kan cici kan bla bla bla' smpai org naik boring......(sory yeh kin)...hehehe...

Ci pernah ebuddy dgn 3drpd org2 kat atas...pehtu bru ci sedar ci chatting dgn 3org yg pregnan serentak...hehehe....

Ci bayangkan ada halo kat atas kepala mereka nih......

# kpd yg ci tertinggal nama nanti ci update ye...super bz keja byk nk buat sbb esok cuti nak masuk rumah baru......yada yada....



3 comments:

mama thieya said...

bila turn cik cici kita ni.. sian yit nak adik ... hehehe

Kaseh NazLieza said...

ci..liza nk email ci leh x...t leh ym2 dgn ci..musti besh...hahahaha..

Cerita Cici said...

mamathieya: alamak...soklan cepumas ni...huhuhu

Liza: buleh...cici_1331@yahoo.com