Pages

klik klik

I love KIM.... :)

I love KIM.... :)

Cici & Ery

Tuesday, November 3, 2009

MY FUNNIEST BABY CONTEST




* Ci mulakan dgn Bismillah.......



Dalam banyak-banyak contest yang melibatkan aktiviti godek pc cari gambar ni, ci selalu fail....sebab ci selalu rasa yg ci ada gambar yg specific dgn contest tu, tp tatau kat folder mana, pehtu tak rename picture tu, membuatkan semua contest nmpak blur aje harapan nak berjaya dgn cemerlang...hahaha...


Tapiiiiii.......the moment ci baca title contest ni, dan ci tgk gmbar baby comel buat mulut muncung tu, ci tau exactly gambar apa yang ci nak pilih utk contest nih....teeheehee...


Baik lah, cici mempertaruhkan gambar ini......





Ini Muhammad Harith aka Ayit.....Umur Ayit skrg 9 bulan lebih...Gambar diambil waktu Ayit bru nak masuk 2bulan...yup, ci masih dalam pantang.....kesnya nk ambil gambar dia senyum, alih2 dia wat muka 'Apadia ibu ni?' kat cici......hahahaha.....Oh lidah tu hasil turun temurun dr cici.....



Okey...kepada mommies yang nak join contest ini, sila ke blog cun UmiDanish ini...yup, ci bru 1st time masuk blog umidanish....but i can tell u, blog umidanish sgt lah kemasss....hahaha....malu makcik okeyyy......


Then, sponsors utk contest ini bukan calang-calang;



  1. BabyUmiShop: Blogshop utk pecinta CDs dan BFs gadgets...juga kpd sesiapa yg in love with tupperware, ingin mencari set bersalin mahupun bio aura water filter....my say; All in One blog.....klik ke sini dan anda akan mahu menbeli dan membeli dan membeli...hehehe....Ohhh dan tidak dilupakan sistem kutu utk membeli pakej CDs...how cool is that!!! teeheehee....

  2. IT @ RLiiT's Boutique & Beauty Centre: http://www.hidupharmoni.blogspot.com/: Oh Blogshop ini menyediakan range of pilihan produk kecantikan yg terhangat di pasaran dan pakaian wanita dan kanak-kanak...Cute-cute indeeddd....

  3. Moms&Baby Shop: Dan blogshop ini menyediakan CDs yg comel, Jusmate5 dan Susu Hi Goat utk kesihatan....Yup, seperti namanya, blogshop ini really for mommies dan juga baby nya......


Oh dan hadiahnya:



Kategori A : baby gurl


Kategori B : baby boy


Hadiah :-


1 Cloth Diaper Lunatots bagi setiap kategoriSponser dari Babyumishop -


1 helai baju baby bagi setiap kategoriSponser darihttp://hidupharmoni.blogspot.com/



# Oh seperti memana contest yg saya tidak menang atau saya menang, saya harapppp saya akan menang...hehehe......



Ya, klik gmbar budak muncung tak boleh belah ini utk join sesama ye mommies semua......





No comments: