Pages

klik klik

I love KIM.... :)

I love KIM.... :)

Cici & Ery

Wednesday, November 18, 2009

Show Off

Disebabkan minggu ni ramai org ci discover pregnant, cici dgn muka tak tebalnya nak menempel gambar-gambar cici pregnant zaman dulu-dulu kala....10bulan yg lalu aje...hey, ayit dh 10 bulan okeyyy......Ci try nk cari gambar vogue sbb nak join contest tp hampa...semua sememeh aje....kih3...



+- 3bulan

+- 6bulan

+- 7bulan


+- 8bulan



+- dah sarat sgt sbb seminggu lepas ni ayit dah kuar......
Sekian, terima kasih....
# baju2 maternity cici disimpan lipat dlm kotak ye....kalo sesapa nak sewa boleh la....kih3.....





6 comments:

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

daku pun maww peknen gaks.... sob..sob..sob...

Cerita Cici said...

hehehehe....sila-sila kak, nanti ci masukkan dlm list cici...hehehe...

My Growing Litte Princess said...

hoh...kenapa sampai tahap tu?...hehhehe baju tu, tak perlah kot...simpan je baik2 nnt tahun depan plan lain lah...

ct said...

uuu ayit sebaya dgn alief... ye ye

Kaseh NazLieza said...

hikhikhik...
mari kita sama2 simpan itu bju pregy dlm gobok...hahaha..liza lmbat lg kot ci..tgu husna jd big gurl dlu..tgkla dlm 3 or 4 thn lg...hehehehe..ng husna mnja2 lebih2 wif papa mama nyer...

Cerita Cici said...

MGLP: hehehe...benar..benar...

CT: yeay! dh nak setahun dh mereka...hehehe...

Liza: ye la kan...kalo mcm tu ken aplan la liza...mana tau accident ke....hehehe...tp kalo rezeki, Alhamdulillah...