Pages

klik klik

I love KIM.... :)

I love KIM.... :)

Cici & Ery

Tuesday, November 24, 2009

Selera Makan...

Pagi: Thosai & Teh tarik
Tak sempat lunch: Kueh/ Biskut
Lunch: Nasi/Kuey teow & Cincau Jagung
Dlm kol 3: Biskut/Coklat/Apa-apa yg nmpak di mata atau nmpak di meja sebelah...hehehe...
Kol 6: Roti sosej 2ketul & susu dutch lady sekotak (dalam bas time ni, otw balik seremban)
kol 9:Nasi kat umah mertua
kol 12: Roti coklat cicah susu pekat manis....


Hahaha....

Hubby ci kata ci bela jin/ hanturaya dalam perut ci......Tapi betul, benda ni yang berlaku sejak dua menjak nih.....ci makan dan makan dan makan smpai kalau takleh makan ci rasa macam nak makan org lak......

Dan still berat ci tak naik...

Dan still ada org tegur ci nape kurus sgt....

hahaha....

Korang kut yang bela jin, smpai badan ci sebegini sehat dikatanya kurus kering...hairan ya, kalo ci kurus kering, yg betul2 kurus tu, nak pggl apa lak? ayoyoyo....

Okey okey, berbalik kpd selera makan ci yg makin menjadi, the only reason sbb

  • ci agak tensi
  • ci menyusu badan sepenuhnya smpai sekarang ayit 10bulan
  • cici mmg lapar
  • perjalanan seremban-kl agak jauh, jd ci kills my time dgn makan la
  • keja byk= makan pun byk
  • cici mmg lapar
  • kapasiti perut ci dh revised....dh jd besarrr...hehehe
  • mmg tu time makan ci

hahaha

Kalian, sila jgn tiru cici ye.....

3 comments:

ct said...

alah makan je ci.. dah selera. aku kalau jd ko mahu membesar lg hahah

Cerita Cici said...

hehehehe...ya ya ya....makan kan utk hidup; tak makan = tak hidup la kan....hehehe....

Confession of a Coffeeholic Mama-Miya said...

bagus amalkan makan tosai hari2 coz dia ada fenugreek dlm tu. boleh boost breastmilk.