Pages

klik klik

I love KIM.... :)

I love KIM.... :)

Cici & Ery

Monday, August 31, 2009

" BEAUTIFUL BABY SEARCH CONTEST "Looking for Beautiful Prince and Princess"

Ci mulakan dengan Bismillah....


Kali ini, Mommy_Zara buat contest yang sgt menarik...yg lebih tertarik sure la hadiah nya kan...

Selama ci lahirkan ayit ni, dia mmg alergik dgn camera...asal nmpak camera je, tadi duk elok-elok sengih terus jd serius...tapi dgn kebetulannya, dalam byk gambar-gambar yang penuh folder komputer cici- 2 gambar ni menunjukkan keramahan, kecomelan dan kehenseman anak bujang cici.





Muhammad Harith Bin Mohammad Hairy
6 bulan
* gambar Ayit senyum chicky ni di ambil oleh besfren ci, Kak Lina; semasa birthday party anaknya...gambar candid ni kebetulan kaklina amik waktu ayah dia dukung ayit...ibu ayit? tgh sedap mkn kek kat dlm umah...hehehehe....

* gmbar ni pun candid cici amik sendiri waktu ayit 6 bulan. Gambar ni ci suka sbb muka Ayit mcm nak terkam makan camera je...hehehe...maafkanlah ibu yg berlilit towel di kepala tanda bru mandi...
Oh dengan tgn yang menadah berdoa moga dipilih jd pemenang....
Terima kasih to Mommy Zara sbb menganjurkan contest sebegini chumel. Harap leh menambahkan lagi gambar-gambar chumel yg dh sedia ada ye....

No comments: