Pages

klik klik

I love KIM.... :)

I love KIM.... :)

Cici & Ery

Thursday, August 13, 2009

Selamat Hari Jadi diri !!!

Selamat Hari Jadi diri sendiri!!!

Tahniah kepada diri kerana survive this challenging 25 years...

Terima kasih juga kat mak ayah cici sbb jadi mak ayah cici...

Ci celebrate semalam dgn family mertua ci yang beramai kat rumah dgn nasi lemak mali's dan kek coklat. Maaf, tiada gmbar sbb diri dalam keadaan berbaju tidur. hehehe...

Selama cici dah 25 tahun ni, byk perkara yang ci nak dh tercapai: kahwin, dpt baby...byk perkara yang belum nmpak bayang: beli rumah....banyak juga yg floating around kadang-kadang dtg, kdg2 lupa: dapat dot dot dot.....hahaha...

Dan selama tahun ci yang ke25 ni, ci nak berterima kasih kpd suami cici, kpd anak ci, kpd family cici dan mertua, kpd kawan-kawan yg rapat atau yg tak berapa nk rapat dgn ci, kpd partner in crime cici: kaklina, kpd jiran tetangga ci; terima kasih sbb tahan perangai ci yang agak macam-macam nih...

Dan semoga tahun depan, lebih baik (dan lebih ramai) dr tahun ini...Amin.....

5 comments:

ezan said...

selamat hari jadi cici.. tahniah & all the best for ur whole life :D

~sall said...

happy birthday cici..moge pjg umur, murah rezeki n semoge menjadi isteri d senangi suami...

Eyna Shariff said...

hepi besday ci.... (ntah yg keberapa kali... tp xpe, nk wish jgk lg...) hehehehe...

Cerita Cici said...

Terima kasih semua...ci doakan yg terbaik utk semua jugak ye....

ct said...

wah akak lambat lak nak ucapkan hepi bday apa2 pun semoga panjang umur